4-Daagse Yogyakarta Pakket

Met het 4-daagse Yogyakarta Pakket bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Midden-Java. Zo ziet u de Borobudur, 's Werelds grootste boeddhistische tempel en verblijft u enkele nachten in Yogyakarta, de woonplaats van de sultan en de bakermat van de eeuwenoude Javaanse cultuur.

Dag 1 YOGYAKARTA - MAGELANG
Vanuit Yogyakarta vertrekt u naar Magelang voor de overnachting.
Dag 2 MAGELANG - YOGYAKARTA
Vandaag staat u vroeg op voor een bezoek aan het wereldberoemde tempelcomplex Borobudur. Beklim tijdens zonsopkomst dit mooie complex en geniet van de unieke spirituele sfeer. U brengt ook een bezoek aan de nabijgelegen Mendut tempel. Vervolgens reist u verder naar Yogyakarta: de bakermat van de Javaanse cultuur. 's Avonds kunt u facultatief deelnemen aan een diner met aansluitend een opvoering van het Ramayana-ballet.
Dag 3 YOGYAKARTA
Vandaag zult u “Yogyakarta of Jogja” en haar omgeving gaan verkennen. In de ochtend bezoekt u het paleis van de sultan, het waterkasteel Taman Sari, een batikatelier en de wijk Kota Gede, met haar traditionele zilversmederijen. ‘s Middags brengt u een bezoek aan de indrukwekkende hindoetempels van Prambanan.
Dag 4 YOGYAKARTA
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht. Dit is het einde van deze bouwsteen.