Vakantie op Wielen

Voor jaren hebben we aangeboden aan Vakantie op Wielen: verhuur met chauffeur pakket in combinatie met hotel accommodatie op bed en ontbijt. Misschien wilt u dit pakket uit te breiden tot een langere reis.
Met Holiday on Wheels kunt u bepalen de route en het bepalen van de snelheid van uw tour. Voor de voorbereiding route die u vanaf de volgende locaties te kiezen.

Met Vakantie op Wielen kunt u bepalen de route en het bepalen van de snelheid van uw tour. Voor de voorbereiding van de door u gekozen route van de genoemde plaatsen in het hotel door. U verblijft in een hotel in de economie en de middenklasse. In elke plaats kun je maximaal om 3 nachten. Met de upgrade pakket dat u woonde in verschillende steden in de eerste klasse tot luxe hotels. Wij raden het wijzigen van uw route gebaseerd op een gemiddelde van 250 mijl per dag, zodat u genoeg tijd om uit te gaan en je plaats te zien in een nacht. U kunt gebruik maken van de Java-Bali 13-daagse land als voorbeeld.

Reacties:
U rijdt tot 8 uur per dag 8:00-18:00. Er zijn ochtend-en lunchpauzes elk half uur pauze voor de lunch en een uur. Dus, of u en de bestuurder genoeg om te rusten.
Prijs:
Yogyakarta zone € 35 / dag
Out zijde Yogyakarta € 50/dag

Prijs omvatten:
bestuurder
lucht voorwaardelijke auto
brandstof